Van Poelgeest

Elektrische / Hybride BMW of MINI proberen?

Beleef elektrisch rijden bij Van Poelgeest BMW & MINI

Elektrisch rijden is een totaal nieuwe ervaring ten opzichte van het rijden in een brandstofauto. Dat moet iedereen een keer geprobeerd hebben.
Bij van Poelgeest kunt u gratis en vrijblijvend het elektrisch rijden in een BMW of MINI ervaren!

Vragen? Bel naar 020-503 2301 of WhatsApp nu


Elektrische BMW of MINI Proberen?

MINI Electric

Elektrisch rijden met karakter. Dat is de MINI Electric.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit.

BMW i3

Gericht op de toekomst. Nu met 310 km range.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW i3S

Ga voor sportief. De BMW i3S is voorzien van extra vermogen.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit.


Hybride BMW of MINI Proberen?

MINI Countryman SE

De MINI Countryman, nu ook als Plug-In Hybride.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW 225xe Active Tourer

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer. Boordevol energie.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW 330e Sedan (2019)

De nieuwe BMW 330e Plug-In Hybride. 50 kilometer elektrisch rijden uw milieubewuste woon-werk alternatief.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW 530e Sedan

De BMW 530e iPerformance. Voor duurzaam succes.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW 745 (L)e Sedan

De BMW 7 Serie. Met de BMW EfficientDynamics technologie en eDrive.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW X1 xDrive25e

De BMW xDrive25e Plug-In Hybride. Het beste van twee werelden.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW X3 xDrive30e

De BMW X3 xDrive30e Plug-In Hybride. Het beste van twee werelden.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW X5 xDrive45e

De BMW X5 xDrive45e Plug-In Hybride. Het beste van twee werelden.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit!

BMW i8 Coupé

De BMW i8 Coupe. Een nieuw tijdperk.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit.

BMW i8 Roadster

De allereerste BMW i8 Roadster. Futuristisch tot in de kleinste detail.

Uniek: Maak een 2 daagse proefrit.


Onderweg laden.

U kunt altijd uw auto opladen als u onderweg bent. Nederland heeft ’s werelds meest uitgebreide infrastructuur aan laadpalen en snellaadstations. U vindt deze via de navigatie in uw auto of via de ChargeNow app. De ChargeNow laadpas geeft toegang tot alle publieke laadpalen en snellaadpunten in Nederland én daarnaast nog vele in het buitenland.

Thuis laden.

Altijd op weg met een volle batterij. BMW biedt in samenwerking met Eneco eMobility laadstations afgestemd op de behoefte van de zakelijke en particuliere rijder. Zo kunt u altijd zorgeloos thuis laden. Wanneer het bij u thuis niet mogelijk is om op eigen terrein te laden, dan kun je een openbare laadpaal aanvragen.

ChargeNow.

De ChargeNow-laadpas geeft toegang tot een groot netwerk aan openbare laadpalen én snellaadstations, alleen in Nederland al meer dan 45.000. Bij snellaadstations laad u met de BMW i3 tot wel 5km/min aan actieradius.

Maandelijks ontvang je een factuur met een gedetailleerd overzicht van u laadbeurten.

Wallbox.

De BMW Wallbox is een perfecte match voor uw BMW i en/of uw Hybride BMW iPerformance model. De Wallbox Essential is voorzien van een eenfase- en driefasenstroom mogelijkheid en een laadvermogen van 16 tot 32 A (Ampére). Afhankelijk van de thuissituatie en autotype kan de Wallbox Essential op verschillende snelheden laden.

Vragen? Bel naar 020-503 2301 of WhatsApp nu Whatsapp Icoon


De BMW iX3 of de BMW i4

De nieuwe BMW iX3

Nu te reserveren bij Van Poelgeest, zodat u als éérste met de iX3 de weg op kunt!

De 100% elektrische BMW iX3 is nu te reserveren bij Van Poelgeest. Meer dan 270 pk, een batterij capaciteit van 70 kWh en een actieradius van 400 kilometer is dit de toekomst. Wilt u er verzekert van zijn om als één van de eerste in de BMW iX3 te rijden, reserveer de BMW iX3 dan nu bij Van Poelgeest.

Interesse in de nieuwe BMW iX3?
Nu te reserveren met een aanbetaling van 1500,-

  • Rijd als eerste de nieuwe BMW iX3
  • U reserveert een productieplek, zodat u zeker weet dat u als eerste de BMW rijdt.
  • Uw reservering is niet bindend. U kunt zonder opgave van reden afzien van de reservering
  • Ook als zakelijke rijder kunt de BMW reserveren. De reservering is overdraagbaar aan uw leasemaatschappij. Bij het tekenen van de verkooporder krijgt de aanbetaling gewoon terug gestort

Reserveer de BMW iX3.

De nieuwe BMW i4

Het hart van BMW klopt in het premiumsegment van de middenklasse, met onder meer de BMW 4 Serie. BMW maakt deze auto nu klaar voor een overstap naar het tijdperk van elektrische mobiliteit – de BMW i4. Het eerste puur elektrisch aangedreven model in dit segment combineert rijdynamiek, sportief en elegant ontwerp, premium kwaliteit en het ruime comfort en de functionaliteit van een vierdeurs Gran Coupé. Een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier.

De toekomst van elektrische mobiliteit wordt gevormd door de vijfde generatie BMW eDrive-technologie, met onder meer de nieuwste innovaties op het gebied van batterijcellen. Bijvoorbeeld met een extreem platte accu met geoptimaliseerde energiedichtheid. 550 kilogram met een energie-inhoud van 80 kWh. Hiermee zet de BMW i4 de nieuwe norm in sportieve prestaties, met een bereik van ongeveer 600 kilometer.


Veelgestelde vragen over elektrisch rijden.

Wat is de eerstvolgende volledig elektrische BMW die op markt komt en wanneer wordt die verwacht?

Eind dit jaar volgt de introductie van de elektrische X3, de iX3. In 2021 brengt BMW de i4 en de hoog autonome iNEXT op de markt. Vanaf 2025 zullen er dan 13 volledig elektrische modellen in het gamma zijn en 12 plug-in hybrides met een range van minimaal 100 km. Lees meer over elektrisch rijden bij Van Poelgeest BMW.

Hoe lang gaat de batterij mee / hoeveel jaar garantie heeft de batterij?

Op elke BMW zit standaard 3 jaar garantie. In het geval van de BMW i3 is de garantie op het accupakket 8 jaar of 160.000 km. De in de BMW i modellen toegepaste hoogvoltage accu’s zijn lithium ion-accu’s, die in tegenstelling tot conventionele nikkel-, lood- of cadmiumaccu’s zijn geoptimaliseerd voor toepassing in personenauto’s. Uw BMW dealer verhelpt binnen het kader van het BMW Battery Certificate gedurende de eerste 160.000 km resp. tot maximaal 8 jaar na de eerste registratie van de auto (het eerst bereikte criterium geldt) gratis eventuele gebreken aan de hoogvoltage accu. In de praktijk blijkt de levensduur van de hoogspanningsbatterijen de 160.000 ver te overschrijden, waarbij de capaciteit nauwelijks afneemt. Lees meer bij Van Poelgeest.

Kan ik onbeperkt en achter elkaar de auto opladen bij een snellader?

Voor een BMW i3 of i3s is dit geen probleem. Daar is de batterij op berekend. De basis hiervoor is de intelligente temperatuurhuishouding die de batterij op een constante 20 graden houdt met koudemiddel van het aircosysteem in de zomer en verwarmingselementen in de winter. Lees meer over opladen bij Van Poelgeest.

Bieden BMW & MINI ook modellen met 8% bijtelling?

8% bijtelling geldt momenteel alleen voor volledig elektrische modellen. Voor de BMW i3 en MINI Electric geldt daarom dat lage tarief. Ontdek de elektrische modellen bij Van Poelgeest.

Hoe lang duurt elektrisch (snel)laden?

De BMW i3 (120Ah) is een van de snelst ladende elektrische auto’s op de markt. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat elke elektrische auto de laadsterkte bij 80% batterijlading automatisch terug schroeft om de batterij te beschermen. DC (gelijkstroom) snelladen met 50 kW duurt zodoende 40 minuten tot 80%, (en 1 uur en 24 minuten tot 100%). Een groot voordeel van de BMW i3 is dat je bij de publieke laadpalen die driefase stroom bieden (bijna allemaal) met 11 kW kunt laden. Hiermee is de batterij van de BMW i3 (120 Ah) na 3 uur 15 minuten voor 80% opgeladen. Ontdek de elektrische BMW & MINI modellen bij Van Poelgeest.

Waar kan ik allemaal elektrisch laden in Nederland?

Nederland bevat een van de dichtste laadnetwerken ter wereld met bijna 50.000 publieke en semi-publieke laadpalen en ruim 1200 snelladers. Op de Chargenow website staan alle publieke laadpunten. Deze zijn bovendien allemaal zichtbaar in de navigatiesystemen van alle elektrische en plug-in hybride BMW en MINI modellen.

Is elektrisch rijden veilig? En wat als ik een aanrijding krijg?

Volgens diverse onderzoeken van onafhankelijke instanties zijn elektrische auto’s niet onveiliger dan auto’s met een verbrandingsmotor. Zo stelt Dekra (‘s werelds grootste onafhankelijke deskundige organisaties die zich richten op veiligheid, milieubescherming en product analyse) dat elektrische voertuigen niet significant in brandgedrag en blusgedrag verschillen van conventionele voertuigen. In een EV zijn vele veiligheidssystemen ingebouwd die voorkomen dat er delen van de auto onder stroom komen te staan bij een ongeval. De hulpdiensten weten bovendien hoe ze om moeten gaan met EV’s en PHEV’s met hoogspanningsaccu’s – zo weten ze op basis van een uitgebreide database waar de auto wél en niet mag worden opengeknipt. 

Zijn er ook overbruggingsaanbiedingen totdat de elektrische modellen er zijn?

Bij Van Poelgeest hebben klanten de keuze uit diverse overbruggingsaanbiedingen. Met het iREADY aanbod leaset u nu een benzine, diesel of hybride BMW en kunt u na 24 maanden overstappen naar een volledig elektrische BMW. Bekijk het aanbod hier.

Zijn de onderhoudskosten op een EV hoger/lager vergeleken met een benzine- of dieselauto?

De onderhoudskosten voor een EV zijn iets lager in vergelijking met een auto met verbrandingsmotor. Dit is ook zichtbaar in het Service Inclusive pakket van BMW After Sales waarbij je het onderhoud tot 10 jaar en 100.000 km afkoopt. Bij een BMW 1 Serie kost Service Inclusive minimaal €339 (voor 3 jaar en 40.000 km). Voor een BMW i3 kost hetzelfde pakket €315.

Hoe verhouden zich de kosten van elektrisch laden zich tot de maandelijkse benzinekosten?

In het algemeen geldt dat de laadkosten altijd lager liggen dan de tankkosten bij een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor. Een berekening laat e.e.a. zien.
Hierbij gaan we uit van publiek laden dat met ChargeNow tussen de 30 en 35 cent/kWh kost en van een liter Euro95 benzine van €1,75.

· De BMW i3 verbruikt gemiddeld 16,1 kWh / 100 km. Bij 10.000 km per jaar betekent dit: 1610 kWh X 32,5 cent = €523 / jaar aan laadkosten.

· Een BMW 120i met dezelfde prestaties en een vergelijkbaar ruimteaanbod verbruikt gemiddeld 5,9 liter / 100 km. Bij 10.000 km per jaar betekent dit 590 liter X 1,75 = €1.032 / jaar aan benzine.

· Is de bestuurder voornemers om vaak bij een snellader te laden, dan kan hij bijvoorbeeld een FastNed Gold-abonnement afsluiten. Hiervoor betaal je €12 vast per maand en vervolgens €0,35 per kWh. De laadkosten uit bovenstaande voorbeeld komen dan uit op: € 563,50 + 12 x €12 = €707,50. Zonder een dergelijk abonnement moet je rekening houden met 65 cent / kWh. De laadkosten uit bovenstaande voorbeeld komen dan uit op €1.046.

· Vanaf 50 kWh per maand ben je voordeliger uit met een FastNed Gold-abonnement. 

Kan ik een elektrische BMW ook private leasen?

Dat kan zeker. Voor de BMW i3 is er een private lease contract vanaf €499 per maand op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Bekijk het aanbod hier.

Vragen? Bel naar 020-503 2300 of WhatsApp nu

HomeElektrische / Hybride BMW of MINI proberen?