Van Poelgeest

Van Poelgeest
bmwm voorraad

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte BMW M, bij Van Poelgeest hebben we uw ideale auto op voorraad.
Wij staan altijd klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar een fantastische rij-ervaring. Wilt u meer informatie over een bepaald model? Neem contact met ons op en onze medewerkers vertellen u alles wat u wilt weten.

BMW M bij Van Poelgeest.

Van Poelgeest is gecertificeerd M Dealer en daarmee gespecialiseerd in de verkoop, service en onderhoud van BMW M. Naast nieuwe modellen, heeft Van Poelgeest een ruim aanbod in jong gebruikte BMW M modellen. Ook kunt u voor Originele M Performance onderdelen en accessoires bij ons terecht.

Bezoek onze vestigingen in Amstelveen en Naarden en ontdek wat M de krachtigste letter ter wereld maakt. In deze vestigingen is een hoek speciaal ingericht voor BMW M en er zijn speciaal opgeleide BMW M specialisten aanwezig. Zij vertellen u met plezier alles over onze snelle BMW M modellen.

Laat u vrijblijvend informeren door onze BMW M specialisten.

Ervaar de BMW M5 zelf

De BMW M5 is vernieuwd en staat vanaf 31 maart in de showroom bij Van Poelgeest. De premium sportsedan is leverbaar vanaf € 161.500,-

Meer over BMW M5
  • Een ware topsporter voor de weg en het circuit, voor perfecte drifts, razendsnelle bochten en de lange rechte stukken ertussen.

Over Van Poelgeest

Bij Van Poelgeest hebben we niet alleen ervaring met schitterende auto’s, maar ook met de mensen die erin rijden. Ons team weet u daarom perfect te helpen met uw zoektocht naar uw ideale BMW, zodat u naar volle tevredenheid de weg op kunt gaan in een nieuwe auto.

Maar het stopt daar niet. Ons team zorgt er natuurlijk ook graag voor dat uw auto altijd in topconditie is. Met onze jarenlange ervaring nemen wij alle zorgen over uw auto bij u weg, zodat u zich maar op één ding hoeft te focussen. Genieten.

Over van Poelgeest bmwm
HomeBMW M